Webbinarium trafiksäkerhet – tema Säker gångtrafik (fokus fallolyckor), 5 september

Vill du veta mer om de trafiksäkerhetsutmaningar som Sverige står inför och vad Trafikverket och andra gör för att bidra till en säker vägtrafik? Vill du få kunskap om effektiva trafiksäkerhetsåtgärder? Välkommen till våra kunskapshöjande webbinarier.

Det fjärde av årets sex webbinarium har temat Säker gångtrafik - fokus fallolyckor. Vid detta webbinarium kommer det att ges information om det nyligen initierade forskningsprogrammet Planering för en ökad och säker gångtrafik. Stockholm Stad kommer att berätta om drift- och underhållsåtgärder med prioritet gångtrafik, SIS och RISE kommer att informera om arbetet med att ta fram en standard för testning av greppvänliga vinterskor och Karlstad och Göteborgs Universitet är inbjudna att prata om utvärderingsresultaten från kommunala broddprogram.

Mer information

Datum: 5 september
Tid: 09.00-10.30
Plats: Digitalt via Skype
Anmälan: Sista anmälningsdag var 3 september.
Kontakt: Har du frågor, kontakta oss gärna via kontaktformuläret som du hittar högst upp på denna sida.

Webbinariet vänder sig till dig som i din yrkesroll har möjlighet att påverka utformningen eller användningen av vägtransportsystemet, och därmed trafiksäkerheten. Oavsett om du finns inom offentlig- eller ideell verksamhet, inom näringsliv eller branschorganisation.

Tipsa gärna andra kollegor eller andra aktörer om detta webbinarium!