Välkommen till Leverantörsdagen 2023, 28 september

Den 28:e september genomförs Leverantörsdagen 2023 som i år blir 100 procent digital. I år är vårt fokus på gott samarbete och gemensam tillit som en grund för bättre affärer. Men, självklart bjuds du på mycket annat också.

Program

10:00-11:30 Livesändning

Under förmiddagen sänder vi live från en studio i Stockholm. Där möter du bland annat vår generaldirektör Roberto Maiorana, samt våra olika verksamhetsområdeschefer som berättar om hur de arbetar för att skapa bättre affärer och ökad lönsamhet – för att stimulera både oss och marknaden för att skapa bättre affärer och affärsformer.

Förutom vår generaldirektör kommer du att möta Daniel Ljunglund (Inköp och logistik), Patrick Guné (Stora Projekt), Annika Holmqvist (Investering), Ulrika Geeraedts (Nya Stambanor), Malin Holen (Underhåll) ,samt olika externa samarbetspartners. 

12:30-16:00 Digital mässa

Dagen fortsätter med en digital mässa där du får möta våra olika verksamhetsområden som berättar om sina kommande affärer och även bjuder in till möten där du får höra mer om vad de har att erbjuda och hur de tänker för framtiden.

Vi bjuder på en innehållsrik dag – hoppas du hänger på!

Datum och tid

Torsdagen den 28 september  
Livesändning: 10:00-11:30
Digital mässa: 12:30-16:00

Länk skickas några dagar innan eventet. 

Välkommen!

Anmälan stänger kl. 17.00 onsdagen den 27 september.