Webbinarium: Trafiksäkerhet – tema Suicidprevention

Vill du veta mer om de trafiksäkerhetsutmaningar som Sverige står inför och vad Trafikverket och andra gör för att bidra till en säker vägtrafik? Vill du få kunskap om effektiva trafiksäkerhetsåtgärder? Välkommen till våra kunskapshöjande webbinarier.

Vid årets webbinarium på temat Suicidprevention kommer vi att göra en internationell utblick. Vi kommer att få lyssna på hur National Highways i England jobbar systematiskt med suicidprevention. Nicola Tweedie från National Highways suicide prevention team kommer att beskriva arbetet. Denna del av webbinariet är på engelska.

Vidare kommer Sara Gigja, Psykiatrisamordnare i Ängelholms kommun, berätta om hur kommunen arbetar med suicidpreventivt arbete i den fysiska miljön i samverkan med bland annat Polis och Räddningstjänst. Ängelholms kommuns suicidpreventiva arbete rankas fjärde bäst i Sverige och bäst i Skåne i Suicide Zeros landsomfattande undersökning av kommunernas suicidpreventiva arbete.

Mer information

Datum: 18 juni
Tid: 09.00-10.00
Plats: Digitalt via Skype
Anmälan: Anmäl dig via formuläret nedan. Sista anmälningsdag 14 juni. 
Kontakt: Har du frågor, kontakta oss gärna via kontaktformuläret som du hittar högst upp på denna sida.

Webbinariet vänder sig till dig som i din yrkesroll har möjlighet att påverka utformningen eller användningen av vägtransportsystemet, och därmed trafiksäkerheten. Oavsett om du finns inom offentlig- eller ideell verksamhet, inom näringsliv eller branschorganisation.

Tipsa gärna andra kollegor eller andra aktörer om detta webbinarium!