Webbinarium trafiksäkerhet – tema Nykter trafik, 17 oktober

Vill du veta mer om de trafiksäkerhetsutmaningar som Sverige står inför och vad Trafikverket och andra gör för att bidra till en säker vägtrafik? Vill du få kunskap om effektiva trafiksäkerhetsåtgärder? Välkommen till våra kunskapshöjande webbinarier.

Det femte av årets sex webbinarium har temat Nykter trafik. På detta webbinarium kommer fokus vara på hur man som kommun, organisation eller företag kan tänka och agera vid upphandling av alkolås.

MHF kommer att beskriva kedjan från beslut till upphandling och uppföljning. Vi kommer också att få ta del av kommunala exempel på hur man jobbar med upphandling och uppföljning inom området, samt en framtidsspaning kring kommande tekniska system i fordon som bidrar till en nykter trafik.

Mer information

Datum: 17 oktober
Tid: 9.00–10.30
Plats: Digitalt via Skype
Anmälan: Sista anmälningsdag var 15 oktober.
Kontakt: Har du frågor, kontakta oss gärna via kontaktformuläret som du hittar högst upp på denna sida.

Webbinariet vänder sig till dig som i din yrkesroll har möjlighet att påverka utformningen eller användningen av vägtransportsystemet, och därmed trafiksäkerheten. Oavsett om du finns inom offentlig- eller ideell verksamhet, inom näringsliv eller branschorganisation.

Tipsa gärna andra kollegor eller andra aktörer om detta webbinarium!