Förslag Tågplan 2022

Detta förslag avser tågplan 2022, det vill säga trafikeringsperioden mellan den 12 december 2021 och den 10 december 2022.

Underlaget, i form av grafisk tidtabell, som redovisas i förslagsdokumenten är det rådande konstruktionsläget den 2 juli 2021.

Trafikverket kommer inte att publicera veckokartor för Tågplan 2022.

Veckokartor gällande Göteborg 

Trafikverket lägger veckokartor gällande Göteborg i det externa arbetsrummet Kundinformation järnväg. Observera att kartorna är arbetsmaterial och det är alltid publicerad banarbetsplan som gäller före veckokartor vid eventuella skillnader.

Behörighet till arbetsrummet Kundinformation järnväg 

Arbetsrummet Kundinformation järnväg kommer du till via ditt befintliga konto på Trafikverket. Om du har ett konto på Trafikverket, men inte behörighet till arbetsrummet kan du vända dig till "Support järnväg" via kontaktformuläret uppe till höger på denna sida för att få behörighet. Ange då användarnamn och att det gäller behörighet till arbetsrum Kundinformation järnväg. Om du inte har ett konto på Trafikverket kan du skicka in ansökningsfil  som finns på sidan "Ansök om behörighet till tjänster och system".

Ansök om behörighet till tjänster och system

Dokument

Remiss Tågplan 2022 (pdf, 473 kB)
Förslag Tågplan 2022 (pdf, 664 kB)