Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Ansökan om inloggningsuppgifter till Chemsoft

Ansökan om inloggningsuppgifter i Chemsoft görs direkt på inloggningssidan i kemikaliehanteringssystemet. Klicka på Registrera ny användare och fyll i ansökan.

Granskningsfunktionen kommer att handlägga din ansökan inom fem arbetsdagar. Du kommer därefter få ett välkomstmeddelande med dina inloggningsuppgifter.

När ett nytt konto är skapat får du som användare inloggningsuppgifterna med e-post. Från och med 2015 motsvarar ditt användarnamn din e-postadress. Du kan själv välja att ändra ditt lösenord så att du får ett lösenord som är lätt att komma ihåg. Om du glömmer ditt lösenord kan du klicka på "Glömt lösenord?" på inloggningssidan till systemet.

Redan användare i Chemsoft och vill lägga till fler projekt

Om du redan är användare i Chemsoft och vill lägga till fler projekt behöver du inte ansöka om inloggningsuppgifter igen. Skicka istället ett e-postmeddelande till Granskningsfunktionen via kontaktfliken på denna sida.