Samordningsmöte Tågplan 2025

För dig som är sökande – Inbjudan till samordningsmöten den 13–15 augusti för Tågplan 2025.

Vid kommande samordningsmöten diskuterar Trafikverkets trafikplanerare konstruktionsläget i Tågplan 2025 tillsammans med sökande. Mötet är tänkt som ett arbetsmöte mellan Trafikverket och den sökande där specifika upplägg och/eller tåg diskuteras.

Trafikverket kommer att publicera uttagna grafer på hemsidan 6 augusti på eftermiddagen. Graferna blir då en stillbild över grafer från morgonen 6 augusti. I övrigt hänvisar Trafikverket till MPK Visaren.

Samordningsmöten för T25 13-15 augusti kommer att genomföras via Skype. Alla sökande i T25 har tidigare tillfrågats att skicka in namn på kontaktpersoner.

Trafikverket upprättar ett mötesschema för dagarna som publiceras på hemsidan 12 augusti. Sökande i T25 som vill ha specifika möten med trafikplanerare från Trafikverket ombeds att skicka in sådan förfrågan till trafikplanering.jarnvag@trafikverket.se så snart som möjligt men allra senast 8 augusti för att, så långt som möjligt, undvika sena ändringar och tillägg i schemat.
I förfrågan ska anges vilken fråga man önskar diskutera samt vilken eller vilka trafikplanerare från Trafikverket man önskar prata med alternativt vilket geografiskt område frågan gäller. Utifrån schemat kommer kallelser till möten med Skype-länkar att skickas per e-post till de kontaktpersoner för samrådsmötet som sökande har ombetts att uppge.