Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

I påsk driftsätts Projektportalen version 1.5

Från onsdagen före påsk och fram till påskdagen driftsätts Projektportalen version 1.5. Risk för störningar finns så undvik arbete och uppladdning av dokument i Projektportalen under denna period.

I påskveckan, onsdagen den 31 mars, inleds driftsättningen av Projektportalen version 1.5, den hittills största driftsättningen sedan lanseringen 2018. Fokus på denna driftsättning är till största del stabiliseringsförbättringar och är en del i förvaltningens återkommande riskarbete. Mer information om innehållet i den nya versionen kommer att kommuniceras ut vid senare tillfälle.

Driftsättningen startar klockan 18:00 den 31 mars och beräknas pågå till senast måndag den 5 april. Driftsättningen är denna gång mycket omfattande och det kan därför förekomma störningar och systemets prestanda kan påverkas. Vi vill därför uppmana alla att om möjligt undvika att arbeta och ladda upp stora mängder dokument i Projektportalen under den tid som driftsättningen pågår.
När driftsättningen är klar kommuniceras mer information på Projektportalens nyheter.

Har du några frågor, kontakta Användarstöd IT – 010 125 10 10.