Järnvägspodden

Välkommen till Järnvägspodden – Trafikverkets podcast för dig i järnvägsbranschen.

I Järnvägspodden möter våra två programledare Staffan Sporre och Ulf Carlsson olika spännande gäster som bjuder på interna såväl som externa perspektiv på den svenska järnvägen. Målgrupp är du som arbetar i eller på annat sätt följer järnvägsbranschen.  Järnvägspodden är självklart tillgänglig via valfri app för podd-lyssnande, sök bara efter oss så dyker vi upp i din spelare - nya avsnitt kommer var tredje vecka.

Om programledarna

Ulf jobbar som kommunikatör och har fingrarna i ett gäng olika järnvägsburkar. Han kan inte längre kalla sig ny på järnvägen, men är heller inte lika biten av järnvägens förträfflighet som Staffan. Den sistnämnde är idag programledare för branschsamarbetet TTT, Tillsammans för tåg i tid,  och har en bakgrund på trafikledning och –planering samt som kundansvarig för avtalskunder på järnväg. Tillsammans har de gjort Järnvägspodden sedan våren 2017.

Järnvägspodden är förutom via de vanligaste apparna för podd-lyssnande även tillgänglig via Spotify. Sök bara efter Järnvägspodden så dyker vi upp i din spelare!

Har du synpunkter eller tips på innehåll så skicka gärna ett mejl till Järnvägspodden, använd mejlformuläret under "Kontaktuppgifter" högst upp denna sida.