Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Anmälan till Strategisk dialog Västkustbanan

Under de kommande åren är flera stora investeringsprojekt planerade till Västkustbanan mellan Göteborg och Malmö. Vi vill därför informera om och diskutera dem med presumtiva sökande och andra intressenter.

Västkustbanan sträcker sig i stora drag från Göteborg i norr till Malmö i söder. Under de kommande åren är flera stora investeringsprojekt planerade till denna sträckning. Det rör sig bland annat om järnvägstunnel under Varberg, ombyggnad i Halmstad och utbyggnad till dubbelspår norr om Helsingborg. Dessa åtgärder förväntas alla få mycket stor påverkan på trafiken under genomförandet, och Trafikverket vill därför informera om och diskutera dem med presumtiva sökande och andra externa intressenter.

Anmäl dig till Strategisk dialog Västkustbanan

Du kan välja om du vill delta i de möten som i nuläget är planerade, eller om du bara vill vara medlem i forumet och därmed försäkra dig om att få information om vad som sker inom forumet.

I nuläget finns inget datum planerat för nästa möte.

Om du har frågor, eller om du redan är anmäld till en mötesserie och vill avanmäla dig, använd formuläret under Kontaktuppgifter (finns längre upp på sidan).