Denna nyhet är äldre än 6 månader

Träffa Trafikverket på Nordic Rail

När Nordic Rail på Elmia i Jönköping gör comeback efter en ofrivillig pandemi-paus kommer Trafikverket finnas på plats under parollen "Vi är framtiden på spåren".

Även om järnvägen är inne i en tuff period där allt inte riktigt gått som på räls finns det all anledning att se ljust på framtiden. T24 är nyligen fastställd med rekordmånga tåglägen, efterfrågan på klimatsmarta resor och transporter fortsätter öka samtidigt som det finns otroligt mycket affärsmöjligheter för leverantörer som ser en möjlig framtid i att vara en del av pågående upprustning och modernisering.

I vår monter kommer du som besöker Elmia kunna träffa medarbetare från Inköp och logistik, Underhåll och Trafikverksskolan. Dessutom har vi också med oss representanter för ERTMS, projekt Visare och projekt Säkra arbeten i spår (SAS). Som grädde på moset ska också nämnas att vi bjuder på några smakprov på aktuellt forskningsläge kring frågor som utveckling av Digitala Automatkoppel (DAC) och Datadriven tillgångsförvaltning. 

Hela programmet hittar du på Elmias hemsida, se länkar.

Vi hoppas att vi får chans att träffa just dig under dessa branschdagar i oktober.