Vi söker medarbetare

Vill du vara med och göra morgondagens järnväg i Sverige mer pålitlig? Gillar du att arbeta med komplexa projekt som på sikt kommer att beröra alla som färdas på järnväg, människor som godstransporter? Vill du helt enkelt göra skillnad?

Då kan du vara den vi söker!

Vi behöver fler duktiga och engagerade medarbetare till de avdelningar som arbetar med att föra in det nya digitala signalsystemet ERTMS till Sverige. Det är ett av de mest spännande projekten som finns inom Trafikverket. Avdelningarna kommer att byta ut ett gammalt slitet signalsystem till ett modernt digitaliserat. Tidsperspektivet är till under 2040-talet. 2024 börjar inkopplingen i större skala på Malmbanan mellan Riksgränsen och Gällivare.

Vi letar efter medarbetare som brinner av att vara en viktig del i arbetet med att modernisera och göra morgondagens järnväg i Sverige mer pålitlig. Du kommer till ett projekt med engagerade, välutbildade och kompetenta kolleger med olika bakgrund och kompetensområden, som du kommer att samarbeta med. Hos oss kan du bidra till samhällsutvecklingen och att alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Läs mer nedan.