Hjälp när du använder styrande och stödjande dokument

Här får du information om söktjänsten och vilka webbläsare som fungerar bäst.

Så här fungerar vissa av fälten i söktjänsten:

Rubrik Beskrivning
Dokumenttitel

Du kan söka på hela dokumenttiteln eller delar av dokumenttiteln. Ordet "Miljö" ger träff på alla dokument som innehåller ordet miljö. De tidigare gällande dokumenten från före detta Banverket är konverterade till Trafikverkets sökfunktion. För att hitta de konverterande banverksdokumenten skriver du dokumentnumret i sökrutan "Titel".

Hittar du inte dokumentet via sökfunktionen kan du beställa det via formuläret under Kontakta oss. Ange så mycket information som möjligt, till exempel dokumentID (TDOK-nummer) eller dokumentnamn.

Dokumentyp Välj ur listan över dokumenttyper och klicka på Sök dokument.   
DokumentID Du kan söka på hela TDOK-nummer till exempel "TDOK 2011:1" (viktigt med ett mellanslag efter bokstäverna) eller del av dokumentID, till exempel "11". Sökning på del av TDOK-nummer kommer att ge träff på alla som innehåller de tecken du angav.
Status Standardvärdet är "Gällande", men du kan också välja att söka på alla dokument med status "Tidigare version", "Slopat" eller "Gäller inte än". När ett dokument har flera versioner så får du fram de tidigare versionerna genom att klicka på versionsnumret i sökträffen.
Sök dokument Startar sökningen.   
Rensa Tömmer sökformuläret.
   

Tillbaka till Sök styrande och stödjande dokument