Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Viktig information till externa rörande tekniska förutsättningar

Eftersom Internet Explorer från och med 15 juni 2022 inte längre supporteras av Microsoft ber vi er kontrollera att ni har rätt inställningar och att ni loggar in på rätt sätt i Edge-webbläsaren.

För att kunna arbeta med dokument i Projektportalen som extern användare behöver man följa de tekniska förutsättningar som finns beskrivna i en PDF under fliken Tekniska förutsättningar på denna sida: https://bransch.trafikverket.se/tjanster/system-och-verktyg/projekthantering/projektportal

Eftersom Internet Explorer från och med 15 juni 2022 inte längre supporteras av Microsoft ber vi er kontrollera att ni har rätt inställningar och att ni loggar in på rätt sätt i Edge-webbläsaren, vilket krävs för att kunna arbeta med dokument i Projektportalen. Office 365 använder Internet Explorers publika cookie store, därav krävs att man måste logga in med Internet Explorer-läget aktiverat för att kunna jobba med filer i Office klientprogram. Instruktioner för detta finns beskrivet i de tekniska förutsättningarna som länkats ovan, under avsnittet "Inloggning i Projektportalen".

Om problem kvarstår efter att ha följt instruktionerna ber vi er kontakta Användarstöd IT eller er IT-avdelning.