Kvinna som skriver på en whiteboardtavla.

Foto: Mostphotos.com

Nytt från Anläggningsforum

Nytt från Anläggningsforum är ett digitalt nyhetsbrev som kommer ut med cirka fyra nummer per år. Det vänder sig till dig som är entreprenör och konsult i anläggningsbranschen.

Nyhetsbrevet innehåller korta nyheter från Anläggningsforum som exempelvis nya rekommendationer, rapporter, information om våra fokusområden och projekten som ingår där. Vi rapporterar även från våra regionala anläggningsdagar, nationell anläggningsdag och regionala anläggningsforum.

Vill du få nyhetsbrevet framöver klickar du på "Prenumerera" och uppger din mejladress. Nyhetsbrevet skickas ut som e-post. 

Trevlig läsning!

Ditt skydd som prenumerant

Från den 25 maj 2018 gäller Dataskyddsförordningen (GDPR) som lag i alla EU:s medlemsländer. GDPR stärker skyddet av den personliga integriteten vid behandling av personuppgifter, exempelvis e-postadresser.

Genom att anmäla mig som prenumerant på Anläggningsforums nyhetsbrev godkänner jag att Anläggningsforums sekretariat lagrar och behandlar min e-postadress till dess jag avregistrerar min prenumeration. Syftet med personuppgiftsbehandlingen är att skicka ut det nyhetsbrev som du prenumererar på. Anläggningsforum kommer inte att använda din e-postadress för något annat syfte. Den lagliga grunden för denna personuppgiftsbehandling är allmänt intresse. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera dig, se länk. Din e-postadress kommer då att raderas.