Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Ställverk 95 – Seminarium för signalprojektörer

Kostnadsfritt digitalt seminarium för signalprojektörer den 10 december 2021 kl. 10-12.

För att öka kunskapen i branschen och möjliggöra direktkommunikation mellan centrala delar av signalförvaltning för datorställverk och projektörer så kommer Trafikverket att ordna ett informationstillfälle som riktar sig direkt till projektörer av signalställverk M95.

Vi vill vid detta tillfälle informera om vad det finns för stödjande material att tillgå då man projekterar en signalställverk 95 anläggning, hur man kommer åt den och kommer titta lite noggrannare på några av de dokument som tillhandahålls via Trafikverket. Det kommer vara möjligt att ställa frågor via chattfunktion.

Vi hoppas på en stor uppslutning av signalprojektörer, verksamma inom M95 projektering. Detta är ett första tillfälle men om det faller väl ut så planerar vi att genomföra fler med fördjupat innehåll. Vi ser detta som en chans att sprida rätt information till rätt mottagare med möjlighet till dialog.

Seminariet kommer hållas av personer som jobbar centralt inom verksamhetsområde Underhåll och Investering med datorställverk. Vi riktar oss än så länge främst mot ställverk 95 för ATC.

Kontakta signalsystem datorställverk via e-postformuläret under Kontaktuppgifter ovan för att få en inbjudan till seminariet.

Digitalt seminarium för signalprojektörer den 10/12 2021 (pdf, 147 kB)