Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Anmälan till elinfo inför fortbildningsperioden 2023

Årets elinfo inför repetition 2023 av elsäkerhetsföreskrifter TDOK 2015:0223 kommer att genomföras som fysiska träffar.

Deltagande i elinfo är ett krav för att få undervisa i Trafikverkets elsäkerhetsföreskrifter. Vi kommer i år att köra 2 dagar per tillfälle med olika inriktningar.

Dag 1 är obligatorisk för alla men dag 2 är endast obligatorisk för kontaktledning och kraftförsörjning. Den som önskar kan även delta dag 2 även om man inte tillhör målgruppen (välj längre ned på denna sida om du deltar båda dagarna eller endast dag 1).

Vi kommer erbjuda 4 olika tillfällen med max 25 deltagare per gång och är tänkta att genomföras mellan 09.00–15.00 med avbrott för raster och lunch.

Att delta i ELINFO vid tillfällena nedan är kostnadsfritt och i kursen ingår lunch och fika. Deltagarna själva står dock för sin egen arbetstid, resor samt logi.

Följande datum är planerande:

Tillfälle 1: Göteborg 16 november – 17 november
Tillfälle 2: Malmö 23 november – 24 november
Tillfälle 3: Arlanda 30 november – 1 december
Tillfälle 4: Arlanda 7 december – 8 december

Observera att du inte kan anmäla dig via mejl utan endast via formuläret nedan. Välj även ett alternativt datum när du anmäler dig, så vi inte får för många vid ett och samma tillfälle. Glöm inte att ange eventuellt behov av specialkost.

Sista anmälningsdatum är onsdag 14 oktober 2022.

Observera att vi enbart kommer att tillhandahålla lärarmaterialet via det externa arbetsrummet för ellärare. Du behöver därför ett 90-konto eller ett internt Trafikverkskonto för att genomföra kursen. Vid kurstillfället behöver du ha tillgång till egen dator och/eller smartphone för att genomföra lärarprovet vilket sker elektroniskt.

Alla fält med * är obligatoriska att fylla i.